Nem ilyen Geralt-szobrot képzeltünk el…

Akkora mém lett a The Witcher 3 egyik jelenete, hogy életre kelt!

A PC Gamer váratlan Twitter-poszttal jelentkezett. „Olyan keményen mémeltünk, hogy valóság lett,” írja a poszt, ami alatt egy képet láthatunk. Nos, ezen a képen a The Witcher főhőse, Geralt fekszik a kádban, és természetesen a PC Gamer magazinokból is láthatunk egy párat a figura környékén.

Ilyet is ritkán látunk, nem? Egy játékban egy jelenet akkora hatással van a játékosokra, hogy megelevenedik valamilyen formátumban a való életben az adott karakter (vagy karakterek). Ez is azért valamelyest alátámasztja a CD Projekt RED munkáját: a 2015 májusában megjelent The Witcher 3: Wild Hunt vicces jeleneteinek egyike pont az volt, ahogy a Vaják éppen a kádban mártózik meg…

„Sose fürödj meg a PC Gamer nélkül” – ezt eddig is megtettük, úgyhogy ezt nem tartanánk be…

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu