A CD Projekt RED után a Microsoftnak is beszólt egy fejlesztőcsapat

Nem fogták vissza magukat.

Néhány napja arról számoltunk be, hogy a Microsoft az Insider dashboardon felvezette a pénzvisszatérítés lehetőségét Xbox One-on és Windows 10-en. Ezt a rendszert en bloc a sárga földig lehordta a The Chinese Room (Dear Esther, Amnesia: A Machine For Pigs, Everybody’s Gone To The Rapture), akik tavaly a CD Projekt RED-nek ugrottak neki, mivel szerintük a Cyberpunk 2077 szexista lesz.

Az első tweetjüket nem fordítanánk le, mert az többnyire brit káromkodásokkal van tele, de a második így hangzik: „NAGYON egyszerű. A visszatérítéseknek a játék százalékbeli teljesítésén kellene alapulnia, ez a két órás korlát f_szság.” (Erre Garry Newman (Garry’s Mod, Rust) poénosan válaszolt: „Az én játékomat két perc alatt végig lehet játszani. A visszatérítés csak azoknak járjon, akik hat másodpercnél kevesebbet játszottak.”)

„Egy példa: a Silent Hillnek durván a felét végigjátszod két óra alatt. Ha a játék felét látnod kell, hogy eldöntsd, hogy tetszik-e…” tette még hozzá a The Chinese Room.

Nos, tőlük már-már megszokható, hogy bár nyersen is, de őszintén véleményt alkotnak pár témáról, és a két órás limitben talán igazuk is lehet. (Mondjuk ez még mindig jobb, mint a Prey demó, ami pedig EGY órát ajánl majd, és csak konzolokon…)

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu