Tekken 7: lesz-e Switchre?

Katsuhiro Harada, a játék producere több témában is megszólalt a héten.

Az IGN-nek többek között azt mondta, hogy a Microsoft a Project Scorpioról nem mondott sok részletet, így nem tudja, hogy azon miképp fog futni a bunyós játék. A PlayStation 4 Pro-val kapcsolatban szemmel látható grafikai javulás lesz az alap PS4-en futtatott játékhoz képest azt remélve, hogy azon játsszuk majd a Tekken 7-et.

A Switch portról annyit mondott, hogy nem valószínű (legalábbis jelenleg), hogy a Nintendo konzoljára is átemeljék a játékot – technikailag nem olyan nagy kihívás, ugyanis az Unreal Engine 4 lehetővé teszi a portolást. Harada még nem tudott beszerezni egy Switchet sem, így nem ismeri a hardver képességeit. Ez picit PR-os válasznak tűnik…

A GameSpotnak viszont azt mondta, hogy ő próbálkozott a cross-play megvalósításával mind a három platform (PlayStation 4, Xbox One, PC) között, de mindhiába. Azt is elárulta, hogy ha csak egy konzolra (pl. PS4, látván a Tekken múltját a PlayStationön…) jött volna ki a Tekken 7, valószínűleg ment volna a cross-play a konzol és a PC között.

Megjelenés június másodikán.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu