[E3 2017] Playlink: kazuároknak ajánlott játékok [VIDEO]

A Sony az E3-as előadása során öt játékot jelentett be a PlayLink keretein belül – ezeket csoportoknak ajánlják, és mobilon, tableten is be lehet vetni, így tényleg a kezdők is nekiülhetnek ezen címeknek.

A That’s You nevet korábban hallottuk már, ezt a nevet védette korábban le a Sony. Ez egy kvízjáték ezernél is több kérdéssel, ahol mi és legfeljebb öt barátaink megtudhatják, a többiek mit gondolnak rólunk. A PlayStation Plus-előfizetők július negyedikétől a teljes játékhoz hozzáférhetnek. (Ugye nem lesz ez az egyik PS4-es ingyenes játék?)

A Hidden Agenda egy thriller körüli nyomozásba ejt be maximum hat játékost, és nehéz döntéseket kell hozni arról, hogy miként haladjon a történet tovább, csakhogy nem mindenki fog ugyanarra a célra rámenni.

A Knowledge is Power is egy maximum hat fős, sebességre és pontosságra törekvő kvíz, ahol ellenfeleink elterelő hadműveletet játszhatnak ellenünk, a Franticsben maximum négyen vehetünk részt egy árkád-stílusú szórakozásban és minijátékokban, míg a Singstar Celebrations, amiben maximum nyolcan vehetünk részt, a mikrofont, vagy okostelefonunkat és a Singstar Appot igénybevéve egy éneklős játék.
A Sony szerint ez csak egy kis részlete a készülőfélben levő Playlink címeknek.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu