A Sony és a Guerrilla is nagy jövőt lát a Horizonban

Több évre előretervezett menetrend? Valami olyasmi.

A Horizon Zero Dawn, ami most már kb. 3,5 millió eladásnál tarthat (két hete volt 3,4 millió), nem csak egyszeri exkluzív lesz a Sony történetében. Shawn Layden a Telegraphnak adott interjújában az alábbiakat mondta:

„Ez egy olyan stúdió, aminek nem kell elmondanom, mit kell csinálniuk. A Guerrilla 10-12 évet a Killzone franchise-zal és a Horizon Zero Dawn ettől nem lehetett volna jobban eltérőbb, még ha próbálkoztak is volna. Amikor azt mondták, hogy egy erősen természetalapú nyílt világgal rendelkező játékkal akartak előrukkolni, ami a Killzone-ban nem látott színeket (kék, zöld, piros, sárga) használ, nagy feladatnak bizonyult számukra, de megcsinálták.

A játék fogadtatása fantasztikus. A Guerilla Games főnöke, Hermen Hulst éles észjárású, és tudja, hova szeretné vinni a Horizont – évekre előre terveztek vele. Szerintem hosszú ideig a Horizonnal fogunk foglalkozni!”

Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy a Horizon Zero Dawnnak az E3 során bejelentették az első DLC-t, a 6 ezer forintot kóstáló, az év folyamán érkező Frozen Wildsot.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu