Pro Evolution Soccer 2018: a FIFA egy platformon rivális nélkül marad

Nocsak, a Konami nem aknázza ki az összes lehetőségét.

Adam Bhatti, a Konami nemzetközi termék- és brandmenedzsere az Eurogamernek ezt nyilatkozta: „Egy dolgot elmondok a Nintendo Switchről: sokan kérdeznek minket vele kapcsolatban. De a tény az, hogy már bejelentettük az összes platformot, amire a Pro Evolution Soccer 2018 jönni fog. Ahogy mindig is sok embernek mondtam, jó a viszonyunk a Nintendóval – kihoztuk a Bombermant, ami remek teljesítményt produkált a Switchen. Cégként igen, a Switch egy platform, amit figyelünk. A PES szemszögéből viszont nem akarunk csak szimplán nemet mondani – soha nem akarjuk becsapni az ajtót. Nézzük meg, hogyan teljesít [a Switch]. Én személy szerint imádom a gépet. Eddig kiváló eredményei vannak, és reméljük, hogy továbbra is ilyen jól fog teljesíteni.”

Bhatti mellett a PES 2018 producerassisztense, Kei Matsuda is megszólalt: „Mi mindig szeretjük hallani, hogy a rajongók mit gondolnak, és a reakciók számától függően megnézzük, mit tehetünk.” Úgyhogy jelenleg a Konami mintha a nyitócím Bomberman játékuk után mintha kivárna, ami nem jó jel. Bár a Wii-t, a 3DS-t, és egy kis ideig a DS-t megkínálta a Konami a PES-sel, a Wii U elég szépen kimaradt.

Így a FIFA 18, ami nem a Frostbite engine-nel és a The Journey módot kihagyva érkezik a Switchre, egyedül marad a Nintendo platformján…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu