Most már biztos: lesz PlayStation 5!

Tegnap megemlítés már volt róla, most tárgyaljuk ki részletesebben.

Novemberben már két frissített konzol is kapható lesz, így a PlayStation 4 Slim/Xbox One S duó mellett a PlayStation 4 Pro és az Xbox One X is a boltokban várja majd a vásárlókat, amivel olyan érzésünk lehet – joggal -, hogy mobilos frissítéseknek lehetne nevezni a két újabb konzolt.

Shawn Layden, az amerikai Sony-elnök szerint ők még (?!) nem készek erre a gyakoribb frissítéses metódusra, mondta a német Golemnek. Ehelyett ők maradnának a hagyományos konzolgenerációs útvonalon, ami azt jelenti, hogy teljesen új hardverrel rendelkező konzolt fognak majd a boltokba szállítani a jövőben.

Ezzel a konzollal majd egy dolgot kell elérniük: 4K, 60 FPS. Nincs apelláta. A PlayStation 4 Pro erre nem teljesen képes, úgyhogy a helyzet adott a kivitelezésre.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu