Lemezes kiadást kap az INSIDE és a LIMBO!

A Playdead az 505 Gamesszel együttműködve fizikai kiadást ad mindkét játékának, egy lemezen!

A LIMBO és az INSIDE egyaránt kifejezetten minőségi platformer/puzzle-játék lett, így csak idő kérdése volt, hogy mikor kapnak kézzel fogható változatot. Most már hivatalos, hogy harminc dollárért (~9500 forint) érkezik Észak-Amerikában szeptember 12-én, Európában pedig szeptember 15-én a boltokba a két játék PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Persze nem intézik el ennyivel: gyűjtői tárgyak is lesznek a tokban, így egy poszter, illetve egy művészi kártya is a pakkban lesz.

Az ár egészen korrekt egy ilyen dupla-pakkért, bár tény, hogy a borító kicsit fura lett (mondjuk maguk a játékok is elvontak lettek…). Jó ajánlat ez azoknak, akik eddig kihagyták a Playdead munkásságát.

 

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu