Változások a BioWare-nél

Személycsere, talán pont a Mass Effect: Andromeda eredményei miatt.

Idáig a BioWare általános menedzsere Aaryn Flynn volt, de ő egy blogposztban jelentette be, hogy tizenhét év után maga mögött hagyja augusztustól a céget, így lemond a posztjáról is. Egy másik blogposztot pedig Casey Hudson írt, akinek az utóbbi pár évnyi története érdekesebb.

Hudson 2014-ben lépett le a BioWare-től, majd egy évre rá a Microsoft Game Studiosnál ő lett a kreatív rendező. Most pedig ő lesz Flynn utódja, így ő fogja felügyelni az Anthemet, a Star Wars: The Old Republic bővítését, illetve a már pletykált új Dragon Age játékot is.

Hudsonnek a célja a BioWare helyreállítása lesz – ez pedig nem lesz egyszerű feladat, de látván, hogy korábban a Mass Effect trilógiában is szerepet játszott, megvan az esély arra, hogy #MakeBioWareGreatAgain!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu