Így már szinte biztos, hogy Xboxra (és PC-re) is jön a Crash [VIDEO]

A felhasználói kezelőfelületért felelős művész lebuktatta (újfent?) az Activision terveit.

Egy hónapja, hogy megjelent PlayStation 4-en a Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy, aminek azért a fizikája módosításra került az eredeti, Naughty Dog-fejlesztésekhez képest. No igen, de látván, hogy az Activision a kiadó, csak idő kérdése volt, hogy nemhivatalos módon biztosra vegyük: Xbox One-on is lesz doboztörés.

Kara Zisa dolgozott a játék kezelőfelületén… és nocsak, nocsak, mi bukkant fel az oldalán? Azok bizony Xboxos gombok, nem PlayStationösök. Zisa miért dolgozna feleslegesen ilyesmin, ha nem kérte volna rá a kiadó?

Úgyhogy jöhet majd az a bejelentés valószínűleg a Gamescomon, dír Activision – a videót az AllGamesDelta mentette meg, áldassék a neve.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu