Húsz évig volt fejlesztés alatt, de végre megjelent! [VIDEO]

Nem vicc, egy olyan játék bukkant fel, ami 1997 óta volt fejlesztgetve. Két évtized!

A játék, amiről beszélünk, a Grimoire, aminek Steam oldala itt található. A Grimoire: Heralds of the Winged Exemplar kinézetre is teljesen olyan, mintha a Windows 95-ös érából ugrott volna elénk.

Az RPG-t olyan címek inspirálták, mint a Wizardry, Might & Magic, Lands of Lore, Anvil of Dawn, DungeonMaster és az Eye of the Beholder. Ez így papíron jól is hangzik, de kiemelnénk az első, legmagasabban értékelt felhasználói értékelést, amit vázlatosan idéznénk: „az ablakos mód bugos és fekete lesz a képernyő, majd nem lehet bezárni […], a teljes képernyő fekete keretekkel rendelkezik mindkét oldalon és nem lehet alt-tabozni […], rossz módon old-school kezelőfelület […]”.

Ez már így is eléggé LOL-kategória, de még a kegyelemdöfés: 2013 májusára lett ígérve az Indiegogón a megjelenés. Ezt sem sikerült úgy négy és negyed évvel tartani. Ez bizony kínos.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu