Kiszivárgott a Resident Evil 7 Not A Hero DLC-jének tartalma?

A Chris Redfieldes DLC-ről ugye nem feledkeztünk meg?

A Redditen bukkant fel az adatbányászás eredménye az ingyenes DLC-nek ígért, de azóta is (hónapokban kell gondolkodni) várt Chris Redfield sztori. Spoilerek következnek azoknak, akik nem játszottak még a Resident Evil 7-tel!

Az alapjáték történetének vége után, közvetlenül kezdődik a Not a Hero. Belső nézetben kezdjük a kalandozást, és először láthatjuk teljes formájában Ethan Winters arcát is. Redfieldék egy halom Umbrella katonával betörnek a Baker-kastélyba, majd szétválnak Lucas Baker megtalálása céljából. Rádión valaki fojtogatása és kiabálása lesz hallható, és ekkor találkozunk először a „fehér” szörnyekkel, akik a mérges gázért felelősek. Egy ilyen kiiktatása feltisztítja az adott területet is. A sima „penészes” ellenfelek ha érintkeznek a gázzal, feldühödnek, megnő támadási erejük, sebességük és életerejük is.

Az első ilyen fehér ellenfél megölése után Lucas a rádión beszól, hogy tudja, mi a célunk, és ekkor elkezdünk az ő játékában résztvenni (hasonlóan Ethan történetéhez). Minden egyes minijáték sikere után egy kis „bizonyítékrészletet” kapunk, ami a hollétét, és azt is elárulja, hogy kinek és miért dolgozik Lucas. Több van Jack Baker mögött, mint hinnénk… Zoe-t ha megmentenénk (ő is elrablásra kerül), akkor őt is le kell majd győznünk. Lucas Baker nem hal meg a DLC-ben, de megsebződik, és részben mutálódni fog, majd a DLC vége felvezeti a Resident Evil 8 eseményeit is.

A Resident Evil 7 Gold Edition (és így a Not a Hero DLC is) december 12-én jön PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. Nos, akkor lesz 8 is…

Forrás: Reddit

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu