Ingyenes Deus Ex: Mankind Divided limitált ideig

Bár a játék ezúttal nem marad a tied, viszont, ha sietsz, ennyi idő alatt végigviheted!

Az ingyenesség holnap, október 26-án, csütörtök este hétkor jár le, szóval, ha ma szabadnapos vagy, vagy van időd játszani, akkor (némi alváshiányt beiktatva) a játék végére érhetsz – teljesen ingyen. A howlongbeat.com szerint ugyanis nagyjából 14 óra alatt ki lehet vinni a főküldetéseket, és a mellékküldetésekkel együtt is még van idő, hiszen azokkal együtt is 31 óráig tart a játék.

Az ingyenes játék mellé szokás szerint árcsökkenés is jár: az elkövetkező pár nap alatt a Deus Ex: Mankind Divided akciós is (12.49 euróba kerül, ami jelenlegi árfolyamon kb. 3500 Ft.) Ez az ajánlat egész pontosan péntekig tart. Aki pedig a régebbi részeket szeretné végigtolni, az majdnem az összeset 80%-os árcsökkentéssel veheti meg.

A játék ingyen verzióját innen húzhatod le, tesztünket a Deus Ex: Mankind Dividedról pedig itt olvashatod.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu