The Last Of Us Part II: kiderült, kik a színészek a trailerben

A Paris Games Weeken látott, kifejezetten ütős trailerről kiderült pár háttérinformáció.

Mivel sem Ellie, sem Joel nem volt főszereplő a videóban, ezért valahol érthető is, hogy miért is fedte fel a fátylat a szinkronszínészekről a Naughty Dog. Yara karakterét Victoria Grace testesíti meg, Levet a Netflixen látható The OA-ból ismerősnek hangozható Ian Alexander formálja, Emily mögött Emily Swallow áll, aki a Castlevania animációs sorozatban, vagy például a Mentalistában is közreműködött, és végezetül egy névtelen karaktert Laura Bailey formál meg.

Bailey több helyről is ismerős lehet – az Uncharted 4: A Thief’s Endben és az Uncharted: The Lost Legacy-ban is Nadine Ross volt, de van még: Supergirl az Injustice 2-ben, Eva a Farpointban, Charlotte a Knack II-ben, vagy például ő Eltariel a Middle-Earth: Shadow of Warban.

Lehet, hogy a névtelen illető Ellie anyja lenne? Fogalmunk sincs, mi is találgatunk. Találgatni viszont nem fogunk a megjelenési dátummal (ugyanis az nincs) – egyszer csak megjelenik ez a PlayStation 4-exkluzív is.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu