PlayStation Plus: kiszivárogtak a januári PlayStation 4-es játékok?!

Lehet, hogy megtudtuk néhány nappal a hivatalos bejelentés előtt, hogy milyen játékokkal készül 2018 első hónapjára a Sony.

Az AllGamesDelta a Twitteren közzétett egy holland PlayStation promóciós videóból egy képkockát, amin látható, hogy a PlayStation 4-esek mit kaphatnak. A szokásos PlayLinkes That’s You!-t már meg sem kell említeni, de a másik két játék felhívta a figyelmünket.

Szóval úgy tűnik, hogy a Batman: The Telltale Series (magyar nevén: első évad), illetve a Deus Ex: Mankind Divided kerülhet a Plus-előfizetők kezébe január első hetétől. Ez azért nem is hangzik olyan rosszul, de manapság elég gyakori, hogy a Telltale egyik játéka kerül ingyenesen elérhetővé a Plusosoknak, nem?

Majd szerdán meglátjuk. Estefelé – ahogy az már megszokott – jelentkezünk a hivatalos, teljes listával.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu