Insurgency: Sandstorm: búcsú a sztorimódnak!

A producerek azt állítják, hogy a fejlesztési költségeket nagyon megdobta volna az eredetileg bejelentett szingli játékmód.

Amikor az érdekesnek tűnő Insurgency Sandstormot bejelentették, a kiadó azt ígérte, hogy multiplayer mód mellett sztorimódot is kapunk, amely egyedi és kooperatív lehetőségeket is kínál. A történet egy iraki radikálisok által rabszolgaságban tartott nőt viszontagságait mesélte el.

Most azonban a New World Interactive bejelentette Michael Tsarouhas, a játék új fő fejlesztőjén keresztül, hogy a „fejlesztés magas költségei miatt” és a 2018-as határidő betartása érdekében kihajították az egyébként érdekesnek hangzó szingli részt a kukába.

„Az egyjátékos, illetve a kooperatív mód érdekes lehetőség volt számunkra, de mégis úgy éreztük, hogy döntenünk kell. A mostani tervek szerint a többjátékos és az azon belüli kooperatív mód marad meg, és ezen keresztül tudjuk a lehető legjobb minőséget produkálni.” – nyilatkozta Tsarouhas a játék hivatalos fórumán.

Azt azért hozzátette, hogy később talán hozzáadnak a játékhoz sztorimódot.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu