Hivatalos: készül már a következő Gran Turismo!

Kazunori Yamauchi, a Gran Turismo kiötlője és a Polyphony Digital fejese megerősítette, hogy már a következő felvonás készül.

A japán Game Watchnak adott interjújában (aminek a lényegét a WCCFTech angolul közölte), amikor arról kérdezték, hogy mik a tervei a részletesebb autóbeállításokkal a Gran Turismo Sportban, Yamauchi azt válaszolta, hogy szerinte „ez a következő GT-ben lesz benne”. Vannak-e konkrét tervek már a következő Gran Turismóra?

Yamauchi még nem beszélhet a részletekről, de hozzátette, hogy az októberi Gran Turismo Sport megjelenés után már neki is ültek a fejlesztésnek, ám az még nem biztos, hogy milyen számozású lesz. Nem tudja még, hogy ez lesz-e a Gran Turismo 7. Érdekes…

Nos, akkor már tudjuk, hogy készülnek valami újjal is. Hivatalos bejelentésre valószínűleg idén nem fog már sor kerül kerülni.

Forrás: Game Watch , a WCCFTech fordítása alapján

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu