The Persistence: belső nézetes VR-horrorból sosem elég [VIDEO]

Ilyesmire lett kitalálva a PlayStation VR – érdemes is ilyen játékot csinálni.

A The Persistence fejlesztője, a Firesprite a PlayStation Blogon közölte, hogy a gatyarohasztó nyári időszakra időzítette a megjelenést, és aki előrendel, a játék koncepciós rajzaiból kap pár PlayStation Networkös avatart, illetve aki PlayStation Plus-előfizetéssel rendelkezik, kedvezménnyel fizethet előre a játékért, amiről azért essen pár szó.

Szóval a The Persistence egy PlayStation VR-exkluzív, belső nézetes sci-fi horrorjáték, ami 2521-ben játszódik a The Persistence (Kitartás) nevű űrhajón, ami a Földtől 17 ezer fényévnyi távolságra van, egy elpusztuló csillagnál (ami elkezdi magához vonzani hajónkat is). Egy kísérlet balul sül el, a hajó stábjának nagy része így mutálódik. A játék procedurálisan generált, így minden alkalommal másmilyen lesz (pl. STRAFE, No Man’s Sky), ami minden egyes halál esetében kimutatkozódik, hiszen ekkor megváltozik a hajó felépítése, és az ellenfelek is cserélődnek. A lopakodás elkerülhetetlen lesz, és egy barátunk segíthet a hajó számítógépeit feltörni a csapdák és ellenfelek elkerülése végett egy tablet vagy egy okostelefon segítségével – a csavar ebben az, hogy ha mi meghalunk, a másik játékos kaphat bónuszt. Bizalom kérdése…

Megjelenés július 24-én, kizárólag PlayStation VR-ra!

Forrás: PlayStation Blog

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu