The Surge 2: miben fog fejlődni az első részhez képest?

A The Surge egy kellemes játék volt tavaly, így nem csoda, hogy a Lords of the Fallen fejlesztői egy folytatásnak is nekiültek.

A WCCFTech két interjút citál európai internetes publikációkkal – Jan Klose, a kreatív rendező, és Adam Hetenyi, a Deck 13 játékdizájn-főnöke a Hobby Consolasnak és az Everyeye-nek elárult pár részletet a The Surge 2-ből, aminek a bejelentéskor nem nagyon akaródzott több részlete kitudódni.

A páros elárulta, hogy ezúttal nem lesz egy fix főszereplője a folytatásnak, hanem saját karaktert hozhatunk létre. Warren fel fog tűnni a The Surge 2-ben, de itt még nem tudni, hogy pontosan milyen szerepben láthatjuk majd az első rész főhősét. A The Surge 2 amúgy egy nagy városban fog játszódni, és benne lesz egy halom mellékküldetés, illetve néhány NPC is, akik közül biztosan lesz olyan, akik inkább letépnék a fejünket ahelyett, hogy elbeszélgessenek velünk.

A mesterséges intelligencia és a nehézségi szint felemelésre kerül… úgyhogy a játék nehezebb lesz az első résznél! Az ellenfelek ugyanis a mi cselekedeteinkhez igazodva harcolnak majd, és akár csoportokba is verődhetnek. Lesz egy exoskeletont nélkülöző ellenféltípus is, ami tőlünk lop majd fegyvereket és páncélzatot.

A The Surge 2 2019-ben fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. Tuti, hogy kinn lesz az E3-on (vagy mondjuk a Gamescomon… az a hazai pályájuk a német fejlesztőknek).

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu