Burnout Paradise Remastered: hivatalosan is megerősítésre került [VIDEO]

Korábban már volt róla szó (és Japánban már megjelenési dátumot is kapott), most viszont az Electronic Arts már hivatalosan is megerősítette a 2008-as Burnout Paradise újrakiadását.

A kiadó és a Criterion közleménye szerint PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re is érkezni fog a régi-új Burnout, és konzolokon lemezes kiadásban (ráadásul csökkentett, 40 dolláros – 12-13 ezer forintos – áron) is kapható lesz.

Natív 1080p PlayStation 4-en és Xbox One-on, feltehetőleg nem natív (a sajtóközlemény ugyanis itt nem emelte ki…) 4K és 60 FPS PlayStation 4 Pro-n és Xbox One X-en, mind a nyolc fő DLC pakkal, így közel száz autó és tíz pálya várja majd, hogy lerongyoljuk a Paradicsomvárost.

EA Access-előfizetőknek március 9-én feltűnik már Xbox One-on a Play First Trial keretében, de a normális konzolos megjelenés PlayStation 4-en és Xbox One-on is március 16-a lesz. PC-n „később fog az év folyamán” felbukkanni Originen.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu