Tony Hawk: már semmi köze nincs a remasterekkel készülő Activisionhöz!

A már veterán gördeszkás arra kérte a játékosokat, hogy a panaszokkal ne hozzá forduljanak. Eközben a kiadó valamire készül…

Tony Hawk korábban az Activision egyik fontosabb (extrém)sport karaktere volt, és a nevével fémjelzett gördeszkás játékok jelentős része (amiket főleg az azóta már nem létező Neversoft fejlesztett) hatalmas sikernek örvendett. A két fél közötti megállapodás viszont 2015 végén lejárt – emiatt is tolta ki gyorsan az azóta már megszűnt Robomodo befejezetlen állapotában a Tony Hawk’s Pro Skater 5-öt, ami röviden szólva borzalmas volt.

„Akik azt kérik tőlem, hogy a régi játékokat remastereljem, vagy akik arról panaszkodnak, hogy a THPS szerverek nem működnek: az Activision birtokában van a Tony Hawk’s Pro Skater licensz, de én már többet nem dolgozom velük együtt. Ha meglennének a képességeim / jogaim, hogy újraindítsam a szervereket vagy magamtól játékokat kódoljak újabb rendszerekre, boldogan megtenném…”, írta Hawk a Twitteren. Szóval ő megtenné, ha lehetősége lenne rá. De nincs.

Az Activision Form 10K pénzügyi dokumentumában pedig van egy mondat, amit érdemes megemlítenünk: „az IP-ink közül remasterelt változatok kiadását várjuk el […] 2018-ban” – a Spyro-trilógia pletykája tehát nem tűnik kamunak. Hoppá…

Forrás: Twitter, DualShockers

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu