Horizon: Zero Dawn: a születésnaphoz siker dukál!

A Guerrilla Games játéka ünnepel, ingyen cuccokat szerezhetünk a PlayStation Store-on!

A Horizon: Zero Dawn egy éve jelent meg, és a Sony közleménye szerint azóta 7,6 milliót adtak el a játékból, és ezzel a kiemelkedő számmal Aloy kalandjai az eddig legjobban fogyó first-party (azaz belsős) franchise lett a PlayStation 4-en! Ezt meg is ünnepli a Guerrilla játéka.

A PlayStation Store-on ugyanis néhány Horizonos karaktert tartalmazó avatarpakk, illetve egy PlayStation 4-es téma, ami a rajongók által a fotó módban készített képekből áll, egyaránt ingyenesen elérhető kellene már, hogy legyen a hír írásának pillanatában is.

A PlayStation 4 is jól teljesít amúgy – a japán Media Create legújabb toplistája szerint 6485416-ot adtak el a hazai pályán a PS4-ből. Hat és fél millió négy év alatt (ott ugyanis 2014. február 22-én startolt el a konzol!) nem rossz, de az már igencsak kiemelkedő, hogy a negyedik évben 2083974-et vásároltak a japánok. Egy év alatt két millió, folytatva a növekedő tendenciát. (Ez alá is támasztja, hogy a Nintendo Switch átütő sikere ellenére sem tört meg a PlayStation népszerűsége.)

Gratulálunk mindenkinek – mi nem lepődnénk meg egy Horizon 2 bejelentésen az E3-on…

Forrás: Sony, VG247, DualShockers

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu