The Witcher 3: Wild Hunt: még mindig nincs kész a PlayStation 4 HDR patch!

A CD Projekt RED már-már kabaréba illő szituációban van a HDR-támogatással!

Több alkalommal is beszámoltunk már arról, ahogy a CD Projekt RED húzza, halasztgatja a PlayStation 4 (Pro) HDR-patchét, ami még mindig nem akaródzik elkészülni. A kabaré folytatódik: Marcin Momot, a fejlesztők közösségi menedzsere ezt írta Twitterén: „[A] PlayStation 4 Pro HDR patch még mindig fejlesztés alatt áll. Mivel több bugot is felfedeztünk, több idő szükséges a befejezéséhez. Nem akarjuk feláldozni a frissítés minőségét, ezért még egy kis türelmeteket kérjük.”

Szóval bugos a HDR? Érdekes. Találgatni sem tudunk, hogy mi a bökkenő, ugyanis Momot ezt írta még: „A teljes változások listáját a patch-csel együtt fogjuk közzétenni.”

Elképesztő, pont a CD Projekt RED-től. Ennyire ráálltak a Cyberpunk 2077 fejlesztésére? (Vagy a Microsoft fizetett nekik? Az Xbox One X-en már régóta ott a HDR-támogatás…)

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu