Prey 2: egy perc játékmenet a törölt Human Head-játékból [VIDEO]

A Prey 2 sajnos nem valósult meg… de most láthatunk belőle néhány új részletet.

A Prey folytatását még 2011-ben jelentette be a Bethesda az E3-on (be is pakoltuk az onnan származó trailert is) – a 2006-ban megjelent shooter folytatása ígéretesnek tűnt… de aztán végül a kukában végezte, és az Arkane hozta létre az új Prey-t, aminek a neve… Prey lett.

Andrew Borman, a Museum Of Play kurátora közzétett egy ötvenegy másodperces videót a Twitteren a Prey 2 prototípusának játékmenetéből. Egyetlen mondattal jellemeznénk: neonnal telített, kellően sci-fi látványvilágot kínál az elkaszált Prey-folytatás!

Néha rosszul esik a törölt játékokat utólag működésben látni. Ezúttal is így érzünk. Mi lett volna, ha végül elkészül a Human Head Studios játéka? (Ők készítették az első részt is, ami PlayStation 3-ra nem jött ki, csak Xbox 360-ra, PC-re, Linuxra és Macre.)

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu