Nyugatra érkezhet a FromSoftware már-már elfeledett shootere?

Nocsak, a Metal Wolf Chaos nagy eséllyel végre kiléphet Japán kapuin…

Ez így magában kicsit értelmetlen, úgyhogy összefoglaljuk: a Metal Wolf Chaos még 2004 végén jelent meg kizárólag Japánban Xbox-ra. A FormSoftware TPS műfajú játékában egy kitalált amerikai elnököt irányíthatunk, hogy visszavegye a tőle elvett hatalmat.

Tény, egy japán fejlesztésű Xbox-játékról van szó, ami ráadásul csak ott jött ki, és ez eléggé ritkaság manapság. Nos, most van arra lehetőség, hogy angol nyelven is megjelenjen, ugyanis a Devolver Digital a Twitteren közzétett egy képet. Ez a logó a második képen látható, úgyhogy biztosan a Metal Wolf Chaosra utalt a tavaly egy direkt önmagát kiparodizáló E3-as előadással jelentkező kiadó, ami idén is hasonló stílusú műsorral léphet elő.

Mivel 2016 januárjában többször is arról írt a Twitteren a Devolver, hogy szeretne egy angol kiadást készíteni a játékból, lehetséges, hogy a fejlesztők végre áldásukat adták az angol kiadásra.

A Devolver idei E3-as előadása magyar idő szerint június 11-én hajnali ötkor kezdődik – esélyes, hogy itt jelentik be a Metal Wolf Chaos lokalizációját.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu