Kingdom Come: Deliverance: áttekintő a From The Ashes DLC-hez [VIDEO]

A februárban megjelent középkori RPG nemsokára DLC-t kap.

A videóban a Warhorse Studios kreatív rendezője, Daniel Vávra és senior tervezője, Prokop Jirsa beszél az extra tartalmakról, így többek között azt is megtudtuk, hogy egy háztulajdonlás helyett akár teljes falvakat is felépíthetünk, igaz, ehhez egy küldetést kell teljesítenünk. Az épületek különféle perkekkel járnak, és nekünk felelős döntéseket is hoznunk kell a „Hamvakból” névre hallgató DLC-ben, amit az év folyamán több másik is követni fog.

Szóba kerül a néhány napja megjelent Hardcore mód is, amiben nincs autosave, nincs életerő vagy stamina csík, nincs fast travel, és két perket kell választani a játék kezdete elején is (ezek elég szokatlanok lehetnek, például Numbskull vagy Haemophilia), de cserébe új achievementeket lehet megnyitni.

A Kingdom Come: Deliverance From The Ashes DLC-nek nincs még megjelenési dátuma, de valamikor júliusban fog felbukkanni PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n is.

Forrás: DualShockers

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu