Két kínai horrorjáték érkezett PlayStation VR-ra

Az 18 Floors és a The Walker már most elérhetőek PlayStation 4-re.

A Winking Entertainment kiadó tegnap bejelentette, hogy a PlayStation Store-ban elérhetővé válik az 18 Floors és a The Walker című horrorjáték, mely mindegyike a kínai folklór jellegzetességeit hordozza magán.

Az 18 Floors-t az Aoga Tech fejlesztette és a kettő közül ez sokkal inkább hátborzongatónak tűnik. A pokol 18 szintje nevű kínai koncepcióra épül, és a Fireproof Games-nek a The Room játékaihoz hasonlóan különböző feladványokat kell megoldanunk az előrehaladáshoz.

A Haymaker Game által készített The Walker ezzel szemben egy egyedi FPS játék, mely egy zombiktól hemzsegő Shanghai-ban játszódik, amelyek ellen akár karddal, akár lőfegyverrel szembeszállhatunk. Az irányított karakterünk pedig egy ördögűző, aki mágikus talizmánok által elementális erőkkel ruházhatja fel a fegyvereit.

Kínában egyébként nagyon felkapottá vált a VR a nagy keresletnek és érdeklődésnek köszönhetően.

Az 18 Floors és a The Walker már elérhetőek PlayStation Store-on. Az előbbiért 15, míg a másikért 20 dollárt kell fizetni. Mindkettőnél kritérium a Move kontrollerek megléte, a PSVR headset és a PlayStation kamera. Az 18 Floors egyébként már Steam-re is elérhető HTC Vive és Ocolus Rift támogatással.

Forrás: VentureBeat

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu