Olyan kemény intrója volt a Mafia III-nak, hogy törölni kellett azt!

A Hangar 13 túllőtt a célon…

Andrew Wilson, a Mafia III felelős producere az Eurogamerrel beszélgetett el, és itt elárulta, hogy az eredetileg tervezett intró túl kemény és vitatható lett, és azt teljes mértékben el kellett tüntetniük!

„Az egész Mafia III „hideg intrója” eltávolítottuk a szervereinkről. Szó szerint nem létezik, mert ha bármilyen kontextus nélkül megjelent volna, borzalmasan nézett volna ki, ráadásul a játékról leválasztva még inkább sokkoló hatása lett volna!

A fejlesztés végén visszamentünk és egy „hideg” intrót adtunk a játékhoz. Ez egy nagyon erőszakos prológus volt, amiben jóformán annyi látható, hogy Lincolnt és bandáját lerohanják. Kegyetlenül erőszakos volt, és Lincolnnak nyúlcipőt kellett húznia. Ez az intró magyarázta volna el, hogy miért ment Vietnámba harcolni: megölt egy zsarut és oda kellett menekülnie!”

Nos, ez bizony elég kemény, de nem olyan durva a Mafia III-hoz képest. Wilson ezért is kiemelte, hogy a „valódi indok” (persze, persze…) a törlés mögött az volt, hogy „rá lett baltázva” a játékra: „Lincoln sosem beszél a „hideg intró” eseményeiről. Azt hiszem, egy jelenetet hozzáadtunk a játékhoz, amikor is James atyával beszél erről egy keveset, de ez sosem volt számunkra kifizetődő. Lincoln később találkozik olyan karakterekkel is, akik érintettek, de ez nem kerül beismerésre. Kihasználónak érződött ahelyett, hogy a játékos Lincoln helyébe került volna – a feedback alapján kivágtuk inkább az intrót.”

Úgyhogy volt ott még, ahonnan ez jött, de sosem fogjuk már eredeti formájában látni a jelenleg egy AAA IP-n dolgozó Hangar 13 elképzeléseit…

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu