A nyár nyertese lesz a Mission: Impossible – Utóhatás? – VR filmelőzetes! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Felkerült Youtube-ra egy VR sisakkal igazán élvezhető, 360 fokos, „kulisszatitkok” videó, ahol közvetlen közelről láthatjuk, ahogy Tom Cruise végrehajt egy veszélyes kaszkadőrmutatványt!

A Metacritic 86%-os átlageredmények is azt bizonyítják, hogy minden esély megvan arra, hogy a Mission: Impossible franchise hatodik darabja feltegye a koronát az immár 20 éves sorozatra.

Eddig leginkább az alkotók és a főszereplő Tom Cruise mondogatták, hogy ez a legjobb epizód a sorozatban, amit jóindulatú mosollyal nyugtázott a közönség, ám most a kritikusok is csatlakoztak a kórushoz, mondván, tényleg sikerült nagyot alkotni. A film a másik kritikai portálon, a Rottentomatoes-on 98 százalékon áll, és minden ítész szuperlatívuszokban nyilatkozik róla.
A felfokozott hangulatban iparági szakemberek 50-65 millió dollárra becsülik az első hétvégi észak-amerikai bevételt, és azt sem tartják kizártnak, hogy az Utóhatás összbevétele meghaladja majd az eddig legjövedelmezőbb epizód, a Fantom protokoll csaknem 700 milliós eredményét. A széria összesen 2,8 milliárd dollárt hozott, ezzel a világ egyik legjövedelmezőbb mozis franchise-a.
Az M:I6 érdekében tényleg mindenki beleadott apait-anyait: a gyártó Paramount stúdió 178 millió dollárt pengetett ki a siker érdekében – ezzel azUtóhatás a legdrágább epizód a sorozatban –, Tom Cruise pedig annyira odatette magát, hogy még a lába is eltört az egyik kaszkadőrjelenetben.

(Mission: Impossible – Fallout – hazai bemutató: 2018. augusztus 2.)

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu