Anamorphine: túl sokat vállaltak a fejlesztők, de nemsokára itt lesz! [VIDEO]

A poszt-traumatikus tagadás és a depresszió témáját körüljáró Anamorphine fejlesztői eleinte túl sokat vállaltak magukra.

Az Artifact 5 eredetileg idén januárra ígérte a játékot, amiben nem lesz párbeszéd, nem lesz akciógomb, és ezek helyett kizárólag a környezeten keresztül kívánják előadni benne a történetet. Nos, értelemszerűen ez az eredeti elképzelés nem jött össze, ugyanis a bejelentő posztjuk szerint főképp a PlayStation 4-es verzióval voltak gondok, ugyanis állandóan kiakadt az Anamorphine rajta – ennek kijavításán dolgoztak HÉT (!) hónapot. Kitartás van itt rendesen…

A Steamen és a Humble Store-on 20 dolláros (~6500 forint) árcímkével rendelkező Anamorphine tehát próbál egyedi lenni (kérdéses, hogy a depresszióval küzdők nem hordják-e majd le a sárga földig…), és mivel július 31-én már megjelenik PC-n, PlayStation 4-en, HTC Vive-on és Oculus Riften, hamarosan megtudjuk, hogy túlzottan művészi lesz-e, vagy képes lesz egy könnyedebb/olcsóbb megközelítéssel a Hellblade: Senua’s Sacrifice után menni (abban ugyanis egy másik mentális betegség, a pszichózis lett bemutatva). Figyelem, a PlayStation VR verzió később érkezik, elvileg még idén!

Forrás: PCGamer

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu