Új érdekes információk a Marvel’s Spider-Manről

A Marvel’s Spider-Man megjelenése már nagyon közel van, emiatt pedig egyre több információ lát napvilágot a játékról.

Szeptemberben fog megjelenni kizárólag PlayStation 4-re a Marvel’s Spider-Man, a San Diego Comic-Con keretein belül pedig néhány outletnek lehetősége volt kipróbálni a játék első óráit. Ennek köszönhetően kiderült néhány érdekesség az Insomniac Games új alkotásáról.

Azt ugyan már korábban is tudtuk, hogy Mary Jane is játszható karakter lesz, azt azonban nem, hogy milyen küldetések fognak hozzá kapcsolódni. A Comic-Conos tapasztalatok alapján Mary Jane irányítható lesz egy normál küldetésbe belefűzött flashbackben, így egy idő után Pókember helyett őt irányítjuk majd. A flashbackben egyébként egy Fisk tulajdonában lévő galériába kell betörni, méghozzá lopakodva, miközben fényképeket kell készíteni és egyszerűbb logikai feladványokat megoldani.

A másik érdekesség, hogy Peternek lesz egy saját laboratóriuma a játékban, melyhez szintén fognak különböző puzzle-ök kapcsolódni és itt lesz lehetőség a fejlesztések felszerelésére, illetve a ruhaváltásra is. Ha pedig már ruhák: az Insomniac Games eredetileg 60 eltérő Spider-Man outfitet akart a játékba, végül 25 lesz benne, ami azért így is szép szám. Lesz pl. Spider-Punk, Iron Spider, Spider-Man Noir, vagy éppen a Spider-Man: Homecoming-ból ismerős ruha is.

Források: WCCFTech 1, WCCFTech 2

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu