Hamarosan itt a Far Cry 5 utolsó, zombis DLC-je [VIDEO]

A Season Pass végéhez értünk… mégpedig elég hamar, hiszen a Far Cry 5 alig kevesebb mint öt hónapja, hogy megjelent.

A Far Cry 5 utolsó DLC-jének (hacsak a Ubisoft nem kezd el itt is újabb szezonokat gyártani) a neve Dead Living Zombies, amiből gyorsan kikövetkeztethető a téma – élőhalott zombik. A DLC-ben Guy Marvel, egy D-kategóriás (van ilyen is?) filmrendező állít elénk kihívásokat, hiszen Marvel forgatókönyveit kell át… pontosabban túlélnünk. Helyszín? Katonai bázis, farm, háztetők egy városban, szóval változatosság is lesz. A lineáris küldetéseket egyedül vagy kooperatívan is játszhatjuk, és közben Marvel kommentálni fogja az eseményeket is.

A DLC teljesítése után a Score Attack módban újrajátszhatjuk a pontrekordért a pályákat, és a három csillagos eredményekkel a fő játékban is megnyithatunk felszereléseket, fegyvereket. Ahogy eddig is, a zombis tartalmak ezúttal is bekerülnek a Far Cry Arcade-be, a Far Cry 5-tel együtt megjelent pályaszerkesztőbe.

A Far Cry 5 Dead Living Zombies DLC-je augusztus 28-án érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. Season Passosoknak vagy a Far Cry 5 Gold Editionjét megvásárolóknak ingyenes, amúgy külön is megvásárolható 8 euróért (~2600 forint).

Forrás: VG247

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu