[GC 2018] The Division 2: ez is több kiadásban fog megjelenni [VIDEO]

A Gamescomon elárulta a Ubisoft, hogy milyen verziókban fog a boltokba kerülni a The Division 2.

Aki előrendeli a játékot, a béta hozzáférést, illetve a Capitol Defender Packot kapja (utóbbiban a Hazmat 2.0 kosztüm és a The Lullaby névre hallgató SPAS-12 shotgun van). A Standard Editionről nincs értelme beszélni, hiszen ez az alap kiadás.

A Gold Edition (100 euró – 32-33 ezer forint) három nappal korábbi hozzáférést nyújt a játékhoz (tehát március 12-étől lehet majd játszani), továbbá a Year One Passt is tartalmazza. Ennek révén az első év során megjelenő ingyenes epizódokat egy héttel korábban lehet majd játszani a többiekhez képest. A Digital Ultimate Edition (120 euró – 41-42 ezer forint) ezeken túl még három extra digitális pakkot ad (Elite Agent, Battleworn Secret Service, First Responder), feltehetőleg itt is egyedi kosztümökkel és fegyverekkel.

Két gyűjtői kiadásban is meg fog jelenni a The Division 2. A Dark Zone Definitive Collector’s Edition (110 euró – 36-37 ezer forint) tartalma megegyezik a Digital Ultimate Editionével, de ez kézzel fogható is lesz, hiszen pluszban még egy 30 centis Heather Ward (a játék egyik karaktere) figurát, egy steelbookot, egy Washington térképet, a soundtracket, és egy litográfia-könyvet tartalmaz még. A Phoenix Shield Collector’s Edition (250 euró – 80 ezer forint kb.) is a Digital Ultimate Edition kiadáson alapul (korai hozzáférés, Year One Pass, három extra pakk), de ezeken túl a Ubisoft Store-exkluzív steelbook, illetve az 1:6 méretarányú Brian Johnson figura is megemlítendő felszerelésével. (Persze itt is lesz soundtrack, térkép és könyv.) A Brian Johnson figurát (amit külön is meg lehet venni 60 euróért – 20 ezer forint) össze lehet rakni Heather Wardéval.

A The Division 2, ami egy új trailert és képeket is kapott, március 15-én érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. (Az alapkiadáson túl levő változatot megvásárlóknak pedig értelemszerűen 12-étől már játszható lesz.)

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu