Nicolas Cage szerint ő tökéletes Lex Luthor lenne

MOZI HÍREK – Nicolas Cage eredetileg Superman lett volna egy 1990-es filmben, de a projektet végül elkaszálták. A színész szerint ez a hajó már elment, de arról meg van győződve, hogy Superman helyett nagyszerű Lex Luthor lenne belőle és felvillanyozta az ötlet, hogy szupergonoszt eljátssza.

Nicholas Cage jelenlég legutóbbi filmjét, a Mandy-t promótálja, amely – Cage igencsak megtépázott hírnevét tekintve meglepő módon – rendkívül pozitív kritikákat kapott. A bosszúállós, „túlélő horror” thriller film nemrég került mozikba (kritikánk rövidesen elkészül) és minden kritikus külön kiemelte Cage elképesztő alakítását, amely a színész szerint azért sikerült most ennyire jól, mert Cage 14 éves házasság nemrég ment gallyra, és az ezzel kapcsolatos minden keserűségét beleadta.

Nick Cage a film promóciója kapcsán válaszolt az újságírói kérdésekre, hogy online petíciót indítottak, hogy Supermant eljátssza. „Ó, szerintem az én Superman-napjaim már rég elmúltak.” – válaszolta nevetve Cage, miközben a hasát ütögette. Az újságíró viszont felvetette, hogy mit szólna egy szupergonosz szerephez. „Ó, az király lenne! Szerintem nagyszerű Lex Luthor lehetnék!”

Persze, mindez csak teoretikus, hiszen DCEU nem nagyon tervez új filmeket, lévén sötét idők járnak a filmes univerzum felé: Az Igazság Ligája tavaly anyagilag megbukott és kritikailag sem szerepelt túl rózsásan, Zack Snyder már azt a filmet sem fejezte be, a második részt törölték, és a rövidesen mozikba kerülő Aquaman és a Wonder Woman 2 után nincs is semmilyen újabb film tervbe véve.

Hozzá kell azért tenni, hogy Cage karrierje is eléggé leáldozóban van már jó pár éve, éppen ezért meglepő, hogy a Mandy ekkora kritikai sikert aratott. Ez sok ajtót megnyithat ismét számára, annak ellenére, hogy az internetes, Facebookos mémek már egy ideje meglehetősen nevetségessé tették, amelynek persze a színész nagyon nem örül. Cage úgy gondolja, hogy minden alkalommal apait-anyait belead a szerepeibe (időnként szerintünk talán kicsit túlságosan is…) ezért nem fair, hogy mémekkel piszkálják és nevetik ki. Persze, ez még nem egyáltalán zárja ki, hogy bizonyos szupergonoszokhoz ez a rossz nyelvek szerint gyakran ripacsba hajló színészi teljesítménye ne lenne pont megfelelő például Lex Luthorhoz, aki egyébként is egy hasonló modorú karakter. Lex Luthort egyébként nemrég Jesse Eisenberg alakította a Batman Superman ellen című filmben – szerintem elég harmatosan…

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu