A Bohém rapszódiában Rami Malek totálisan átalakul Freddie Mercury-vá [VIDEO]

MOZI HÍREK – A Mr. Robotból és Sony exkluzív Until Dawn horror-kalandjátékból is ismert Rami Maleket új videóban láthatjuk, amint totálisan átalakult a legendás Freddie Mercury-vál az énekesről készült életrajzi filmben. Malek beszélt arról is, hogy több mint két napot töltöttek azzal, hogy Mercury ruhatárát kiválogatták, köztük Mercury legőrültebb kosztümjeit is felpróbálva. „Ha úgy öltözöl, mint Freddie, akkor minden nap valami nagyon jóra számítasz.”

Malek mozgását emellett koreográfusok is segítették, hogy a Bohém rapszódiában pont úgy mozogjon, mint az egykori legendás rocksztár. Malek azonban elég gyorsan rájött, hogy a koreográfusok segítsége önmagában kevés lesz.



„Nem egyszerűen utánozni akarod Freddie-t, hanem megérteni, hogy miért csinálta azt, amit csinált. Külön coach-ra volt szükségem a mozdulatokhoz.”

A coach nem csak abban segítette Maleket, ahogy a színpadon mozog, hanem a hétköznapi gesztusai, viselkedése terén is. Emellett felkérték Greg Brooks-ot is, aki Mercury emlékeinek, fényképeinek és egyéb archívumának hivatalos őrzője, hogy soha nem látott fényképekkel, kosztümökkel, emlékiratokkal segítse a színészt, hogy minél közelebb kerüljön az általa megformált legendás rocksztár karakteréhez. Ennek sikerét a lenti videóból a saját szemetekkel is megtapasztalhatjátok. Egyes Youtube-kommentárok szerint idén Rami viszi el az Oscart, szerintetek?

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu