Dave Bautista már most átigazolna az Öngyilkos Osztag 2-be!

MOZI HÍREK – Pusztán azért, mert a Disney által kirúgott James Gunn írja a forgatókönyvet és talán rendezi.

Úgy tűnik, hogy Dave Bautista legszívesebben azonnal átigazolna az Öngyilkos osztag 2-höz, miután James Gunn kapta meg a forgatókönyvírás és elképzelhetően a rendezés lehetőségét is. Nemrég került nyilvánosságra, hogy a Disney-től egy több mint tíz évvel ezelőtti, politikai korrektség szempontjából „ciki” (Disney…) posztja miatt kirúgták Gunnt A galaxis őrzői 3 rendezői székéből, a Warner Bros. azonnal lecsapott rá, hogy az Öngyilkos osztag folytatásának forgatókönyvét megírja és ha minden jól alakul számára, akkor a rendezői széket is megkapja. Több sem kellett Dave Bautistának, aki ahogy meghallotta Gunntól a hírt, azonnal jelezte igényét, hogy legszívesebben azonnal átkerülne az Öngyilkos osztag 2-höz! Nem csekély váltásról van szó, hiszen a mostanában is rendkívül sikeres Marvel filmes univerzumot hagyná ott az erősen hanyatló DC-ért, hiszen az egyik legnagyobb filmes projektjük, az Igazság ligája hatalmas bukás volt (annak ellenére, hogy szerintünk jó film volt), továbbá az említett (szerintünk is pocsék) Öngyilkos osztag akkorát a hasalt a kritikusoknál, mint az ide Lacháza. A jövő sem túl bíztató: az Igazság ligája 2-őt törölték, a The Batmanről még nem tudni semmit, de miután ennek a filmnek a forgatókönyvírását, meg valószínűleg úgy általában Batman szerepét is „faképnél hagyta”, a megjelenésre váró filmek között csak a rövidesen mozikba kerülő Aquaman 2, Wonder Woman 2 és a friss hírek szerint az Öngyilkos osztag 2 várható.

Mindez azonban nem zavarja Bautistát, akit nem csak mélységesen felháborított, hogy Gunn kirúgta a Disney, de még azt is kijelentette, hogy amennyiben nem Gunn forgatókönyvét használják fel, ő nem is akar részt venni benne.

A legfrissebb tweetjében pedig nagyon konkrétan jelezte igényét, hogy szívesen „dobbantana”, ugyanis ezt írta: „Hol kell aláírni?!” – természetesen a filmes szerződésre utalva.

Persze, valószínű, hogy a szerződését illető kötelezettségei miatt elég esélytelen, hogy csak úgy faképnél hagyja a Disney-t, de ki tudja? James Gunn egyébként teljesen elölről kezdte az Öngyilkos osztag forgatókönyvét, miután Gavin O’Connor (aki A könyvelő című filmen dolgozott) otthagyta a projektet. A Warner Bros. teljesen kukázta O’Connor szkriptjét, és hagyta, hogy Gunn teljesen újat írjon. Mivel ez a második film forgatását is eltolja, így ez akár lehetőséget is nyújthat Bautistának, hogy letudja a szerződésbeli kötelezettségét a Disney-nél.

Persze a Disney-Marvel duónak ez nem kis érvágás lesz, hiszen A galaxis őrzőiben Bautista által alakított Drax az egyik legközkedveltebb karakter volt, ráadásul az Öngyilkos osztag 2-ben továbbra is ott lesz Margot Robbie, Will Smith és valószínűleg Jared Leto. (Bár a maga részérő Leto pedig épp az első Öngyilkos osztaggal kapcsolatban fejtette ki, hogy mennyire elégedetlen, hogy egy rakás jelenetét kivágták, továbbá ő pont a Marvelnél játssza majd el rövidesen Morbius, az élő vámpír képregényadaptáció főszerepét.

Hogy mi lesz ebből az egész nagy DC-Marvel kavarodásból a közeljövőben? Meglátjuk…

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu