Layers of Fear 2: ez lett végül a Project Melies! [VIDEO]

A Gun Media még márciusban és augusztusban tett közzé teaser videókat a Project Meliesről, amiről megtudtuk, hogy végülis a Layers of Fear folytatása lesz!

A Layers of Fear egy pszichológiai horror játék, ami még 2016 februárjában jött ki PlayStation 4-re, Xbox One-ra, PC-re, Linuxra és Macre, és ezt idén februárban követte a Nintendo Switch port. A Bloober Team ezek után a szódával elmegy Observert fejlesztette, de most visszatérnek egy régebbi címükhöz, ugyanis ők fejlesztik a Layers of Fear 2-t.

A fekete-fehér, egy évszázaddal korábbi filmek stílusát imitáló bejelentő videóból sokat nem tudunk meg, és mivel a Gun Media/Bloober Team páros további részleteket nem közölt, nem tudunk mást tenni mint várni az újabb információkat. (Még azt sem tudjuk, hogy mire készül!)

Ha a Layers of Fear 2 képes lesz az Observer által frissített formulát még tovább finomítani, esélyes, hogy sikeres lesz a horrorjáték, amit talán csak Halloweenkor tudtak volna jobb időpontban bejelenteni.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu