Már játszanak a Red Dead Online-nal; indul a buli a héten?

Strauss Zelnick, a Take-Two vezérigazgatója november vége felé ígérte a Red Dead Redemption 2-höz tartozó Red Dead Online rajtját. A héten már december lesz…

Az Ultragamers arról ír, hogy az Xbox One-osok 0,01%-a már elérte a Red Dead Online intrója után kapott achievementet, a Breakoutot, azaz néhány szerencsés már játszik/tesztel. Persze a Rockstar előre kimondta, hogy egy bétáról van szó, így ők bugokat, glitcheket várnak a rajt utáni időszakban.

A RockstarIntel is publikált egy két hete feltöltött képet, amit ők nem ágyaztak be közvetlenül az oldalba, így szerencsés, ha átvesszük tőlük az ötletet – ezen a képen ugyanis a Red Dead Online intrójából láthatunk egy képkockányit, nem pedig a Red Dread Redemption 2 egyjátékos módjából lőtt fotót. Mivel ez egy indexkép, ez elvileg fel fog bukkanni a Rockstar Social Club profilunkon is a teljesítés után.

nKCMKiz

Az Ultragamers még pár achievementről lőtt fotót: többek között a Getting Started a 10-es rang elérése után, a Series Major egy ilyen eseményben való részvételkor, a Gun For Hire 10 Free Roam küldetés után lesz a miénk Xbox One-on. PlayStation 4-en is valószínűleg hasonló dolgok lesznek, csak trófea formájában.

Úgyhogy már erősen nyúzzák egyesek a Red Dead Online-t, aminek elvileg valamikor a héten kell tehát elindulnia PlayStation 4-en és Xbox One-on, szóval készüljünk a bejelentésre, mert ez már csak idő kérdése…

Forrás: GameSpot, Dualshockers

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu