Dragon Age-bejelentés is lesz a The Game Awardson?

A BioWare talán nem csak az Anthemről fog beszélni a 2018-as The Game Awardson…

Casey Hudson, a BioWare általános menedzsere a novemberi blogposztjában írta az alábbiakat: „Ha figyelemmel követted ezeket a blogokat, vagy engem és Mark Darrah-t Twitteren, már tudod, hogy valami titkos Dragon Age-es dolgon dolgozunk. A stúdiónk számára a Dragon Age egy kifejezetten fontos franchise, és izgatottak vagyunk, hogy az örökségét folytathassuk. Keress több információt ezzel kapcsolatban a következő hónapban (de nem mondom el hol is keresgéljetek…).”

Decemberben nem csak az Anthem kap zárt alfatesztet, hanem a The Game Awards is lezajlik (ez pénteken hajnalban lesz magyar idő szerint), és mivel már fix, hogy Casey Hudson a közönség elé fog állni a TGA során, a két pontot könnyű összekötni…

Szóval a Dragon Age (amiről idén már láttuk több helyen is, hogy valami forr körülötte…) folytatását talán decemberben be is jelenthetik, így reménykedhetünk abban, hogy ez lesz a BioWare következő fő játéka az Anthem után. (Csak ne valami mobilos játék legyen belőle…)

Forrás: Gematsu

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu