Splinter Cell-bejelentés is lesz a The Game Awardson? [VIDEO]

Sam Fisher talán nem csak a Ghost Recon: Wildlandsben fog szerepelni…

A Splinter Cell-lel kapcsolatban idén hallottuk már közvetlenül Yves Guillemottól, a Ubisoft vezérigazgatójától, hogy nem feledkeztek meg a jó öreg Sam Fisherről, de végül az E3-on nem jelentettek be semmit sem. Viszont a The Game Awardson sor kerülhet valamire, ha hihetünk Geoff Keighley-nek, a TGA főnökének, aki a Twitteren tett közzé egy rövid videót.

„Minden évben élvezem azt a folyamatot, ami során a The Game Awardsnak személyesen szerkesztek egy teaser/hype videót. Itt van, amit idénre hoztam össze. Nem akar ingerelni semmit sem; csak ünnepelni szeretné, hogy mennyit is jelent számomra ez az ipar. Remélem, csatlakoztok hozzánk csütörtökön a világok közötti sétához,” írta Keighley. Miért is fontos ez?

A videóban láthatunk Splinter Cell klipeket is, vagy pontosabban a Ghost Recon: Wildlandses felbukkanásából látunk pár képkockát. Mi másért kerülne be pont a Ghost Recon a videóba, ha nem Sam Fisher miatt? (Dobunk majd egy hátast, ha tényleg egy új Ghost Recont húz elő a tarsolyból a francia kiadó…)

A The Game Awards december 7-én, hajnali fél háromkor kezdődik.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu