Szuper lett Pókember a szuperhősök között is!

Az Insomniac Games játéka a műfajában listavezető lett.

Az amerikai NPD csoport elemzője, Mat Piscatella áttekintette a novemberi eladási adatokat, és megerősítette a Twitteren, hogy ezzel a PlayStation 4-exkluzív Spider-Man lett a leggyorsabban fogyó szuperhősös játék még úgy is, hogy a bundle eladások (konzol mellé csomagolt játék) nincsenek is benne a szoftveres toplistában.

Ezzel egy időben az Insomniac Games és a PlayStation szintén a Twitteren árulta el, hogy újabb kosztümöt kap Pókember a szeptember elején megjelent játékban – a sokak által már-már zaklatóan követelt Sam Raimi-filmek ruházatát kapta meg egy ingyenes frissítésben több hónapnyi munka után a szuperhős.

A Spider-Man tehát bár nem nyert a The Game Awardson (miközben az idei év másik nagyobb PlayStation 4-exkluzívja, az áprilisban megjelent God of War igen), legalább ebben a tekintetben büszke lehet valamire. Gratulálunk!

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu