Felbukkantak az első koncepciós képek a Mad Box kontrolleréről!

A Slightly Mad Studios stílusosra vette a látványt az online funkciókkal is majd rendelkező konzol kontrollerével is.

A Mad Box hiába van három évre a megjelenéstől, Ian Bell, a Slightly Mad vezérigazgatója a Twitteren erősen életben tartja a rajongók érdeklődését a next-gen konzollal kapcsolatban: most a kontrollerekről közölt pár koncepciós képet (ugyanis a konzollal egyetemben ez sem létezik még kézzelfogható állapotban).

Érintőképernyő? Hátsó plusz gombok?

Bell a Mad Box online képességeiről is beszélt: „Van egy dörzsölt ötletem. Fizetett, ingyenes online [játék]? Mi lenne, ha mi fizetnénk, hogy online legyél? Minden érvényes óra, amit online eltöltesz, kreditet adna neked, és ezt beválthatnád valódi pénzre… igen, bár ez reklámokkal járna, de a YouTube is életben van így… ez csak egy gondolat. Azt gondolom, hogy lehetne egy olcsó előfizetés, de ezt vissza tudnád szerezni, sőt, lehet, hogy jóval több pénzed lenne…” A reklámokat játékokban láttuk már, de általában úgy, hogy alapból a részei voltak (pl. a Mountain Dew logók a Tony Hawk’s Pro Skater 5-ben), de legutóbb viszont a Street Fighter V Arcade Editionből vonta vissza a Capcom őket (holott kikapcsolhatóak voltak) a közösség felháborodására. (Ezek többnyire például töltőképernyőkön voltak láthatóak.)

Érdekes képet kezd ölteni a Mad Box.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu