Visszatérne Blade szerepébe Wesley Snipes?

MOZI HÍREK – Vajon láthatnánk ismét rövidesen Blade filmet – ráadásul ismét az immár 56 éves Wesley Snipes-szal a főszerepben?

Már évek óta hallhatjuk azokat a pletykákat, amelyek szerint a Marvel vissza szeretné hozni a híres afroamerikai vámpírvadászt ezt úgy véres kaland erejéig a mozivásznakra. Eddig azonban még nem történt ezirányban semmilyen fejlemény. Most egy olyan új hírt olvastunk a We Got This Covered oldalán, hogy nem csak visszatérne Blade, de ráadásul R-rated (17 éven aluliaknak csak szülői kísérettel lehet megnézni) besorolást is kap, tehát a nem fognak takarékoskodni a kiöntött több liter vérrel majd filmben. Ráadásul nem kell azon sem agyalni, hogy Wesley Snipes helyett (aki már 56 éves és kétévnyi börtön is van a háta mögött, adócsalásért) ki játssza majd el az ikonikus szerepet, mert nagyon úgy tűnik (legalábbis a site információi szerint) hogy ismét a nagy öreg lesz majd Blade. Snipes egyébként 1998-ban alakította először Blade-et és összesen három rész készült, az utolsó, az elég harmatos Blade Trinity 2006-os.

Persze, mindez egyelőre még csak pletyka, nem is direktben egy Marveles marketingestől jön, vagy bárki olyantól, aki részt vesz a projektben. Annyit lehet „tudni” a Movieweb szerint, hogy a Marvel szép csendben dolgozik a filmen, és hogy „valamilyen szinten” Wesley Snipes is visszatér.

Állítólag a forgatókönyv szerint Eric Brooks, vagyis Blade a lányát tréningezi, aki nagy eséllyel nem más, mint Fallon Grey a Marvel képregényekből.

Maga Wesley Snipes egyébként tavaly azt mondta, hogy nem csak egy, hanem egyenesen két Blade projekttel kapcsolatban tárgyal a Marvellel, de akkor még semmilyen konkrét megállapodásról sem tudott beszámolni.

No de mi lesz ebben az egészben a Disney-vel? Hiszen nem arról híresek, hogy a Rated-R (inkább felnőtteknek szóló) filmeket nagyon „támogatnák”… Alan Horn, a Disney elnöke arról beszélt, hogy áthidaló megoldásként az új Blade lehetne a függetlenségét valamennyire megőrző Fox kiadása, így a Disney tulajdonképpen „mosná kezeit” (a vértől, haha). Ügyes, nem?

Forrás: We Got This Covered

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu