Megjelenési dátumot kapott a SEGA Mega Drive Mini!

A SEGA korábban elhalasztotta a mini-Mega Drive megjelenését a minőség érdekében – most már tudjuk, hogy mikortól lesz kapható a 16-bites konzol törpe kiadása!

A SEGA a Twitteren jelentette be, hogy a SEGA Mega Drive Mini (ami Észak-Amerikában SEGA Genesis Mini néven fog a boltokba kerülni) világszerte szeptember tizenkilencedikétől lesz kapható, és azt is megtudtuk, hogy negyven játékkal fog rendelkezni a konzol. A japán árazás jó kiindulópont lehet a nyugati árcímkének – az alap kiadás 6980 japán yen (kb. 18 ezer forint) lesz, míg a két kontrolleres kiszerelés (természetesen hat gombos!) 8980 yen (23200 forint) lesz.

Az észak-amerikai, európai és japán kiszerelések között a játékkínálat el fog térni. Jelenleg csak tíz címet tudunk a japán listáról – ezek az alábbiak: Sonic the Hedgehog 2, Puyo Puyo Tsu, Shining Force, Vampire Killer, Wrestleball, Gunstar Heroes, Comix Zone, Rent A Hero, Space Harrier II, Madou Monogatari I – van pár érthető cím a listán, de már most megkérdeznénk, hogy miért éppen a Sonic MÁSODIK része van itt? (Talán később erősítik meg az elsőt…?)

Úgyhogy ősszel – ha mákunk van – huszonötezer forint környékén fog a boltokba kerülni a SEGA Mega Drive Mini (mert tuti, hogy nem lesz 70 euró), ami HDMI kábellel küldi a videót és USB-n kapja a kakaót majd.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu