Késik a Layers of Fear 2 Nintendo Switch-re!

A PS4, Xbox One és PC verziók után jelenik meg…

Örömhír volt a Nintendo Switch tulajok számára, hogy a Layers of Fear 2 az első rész után Nintendo Switch-re is megjelenik. Most azonban az örömbe némi üröm is keveredett, lévén a kiadó, a Gun Media vezetője, Ronnie Hobbs szerint a hibrid konzol tulajdonosainak még várniuk kell a Layers of Fear megjelenésére a PS4-es, Xbox One-os és PC-s verziókhoz képest.

Amikor a Dualshockers a konkrét dátumról kérdezte Hobbs-t, ő csak ennyit volt hajlandó elárulni: „a hivatalos bejelentésünk annyi, hogy nem lesz Layers of Fear 2 Nintendo Switch-re megjelenéskor.” És hogy mikor jelenik meg konkrétan a cím? Azt még nagyobb rejtély övezi, mint amilyeneket a játékban találhatunk…

A többi verzió fejlesztése egyébként jó úton halad és a nemrég megrendezett PAX Easten már részleteket is láthattunk belőle, szóval nem kincstári optimizmus azt tippelni, hogy a következő hónapokban PS4-re, Xbox One-ra és PC-re is megjelenik a játék, amely a 3Djuegos szerint már sokkal hosszabb lesz, mint az előző rész.

Forrás: 3Djuegos

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu