Hasonlítani fog a Dishonoredra a Wolfenstein: Youngblood pályatervezése!?

Kicsit érdekes elképzelés az, ahogy az Arkane Studios játékaihoz (vagy inkább mondhatnánk azt, hogy franchise-ához?) hasonló megközelítést fog felvenni a pályatervezési szemszögből a Wolfenstein-spinoffként kezelendő Wolfenstein: Youngblood…

Jerk Gustafsson, a Wolfenstein: Youngblood felelős producere a legújabb hivatalos PlayStation magazinnak adott interjút, és ebből idézett pár gondolatot a WCCFTech. „Úgy gondolom, hogy a játékosok a pályadizájn tekintetében sok hasonlóságot fognak felfedezni a Dishonored játékokból, szóval ebben az értelemben véve egy kicsit eltérő élmény lehet, ám mégis kedvező lehet a játéknak főleg akkor, amikor többféleképpen lehet egy harci jelenetet vagy egy küldetést megközelíteni,” mondja Gustafsson.

Szerinte az, hogy a MachineGames első alkalommal készít kooperatív játékot (ugyanis BJ Blazkowicz két lánya játssza a főszerepet itt!), illetve az, hogy nyílt végű felépítéssel rendelkezik a Wolfenstein: Youngblood, kihatott a játékra: „A nyílt végű struktúra, továbbá a kooperatív aspektus kicsit nehezebbé tette a dolgunkat a narratívával kapcsolatban. Úgy gondoljuk, hogy erős történetünk van, de ez igazán eltér attól, amit eddig készítettünk; kicsit könnyebb lett, de nem csak hangulatában, hanem tartalmilag is, és szerintem itt van a nagy változás a korábbi címekkel szemben – a kampány egy kicsit rövidebb, de a játékmenet ideje nagyobb. A játékosoknak lehetőségük lesz sokáig a játékban maradni. Extra mellékküldetéseket, és új kihívásokat adunk a Wolfenstein: Youngbloodhoz, amint véget ért a kampány. Több aktivitás és mellékküldetés lesz ebben a játékban mint a korábbi Wolfensteinekben,” tette hozzá Gustafsson.

Szóval a Wolfenstein: Youngblood nem lesz valami hosszú, ha csak az alap kampányon végigmegyünk. Az nem olyan jó ómen, ugyanis a Wolfenstein II sem volt olyan jó mint az első rész (és annak különálló kiegészítője), úgyhogy mi azért kicsit félve fogadjuk a párizsi kalandokat a hölgyekkel. Na mindegy, előre még nehéz látni, hogy mekkora sikere lesz a játéknak, ami július huszonhatodikán fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu