The Evil Within 3 készülne? E3-as bejelentés érkezik?

Shinji Mikami, aki a Resident Evil, Dino Crisis, Devil May Cry franchise-okon, illetve a Vanquishen is dolgozott, az utóbbi évek során a The Evil Withinnel sokkolta (de jó értelemben) a közönséget. Vajon a harmadik részen is dolgozik-e már?

A 2014-es, a PlayStation 3 és Xbox 360 mellett PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re megjelent The Evil Within (leszámítva a fekete kereteket) nem volt borzasztó, sőt, egy eléggé korrekt túlélő horror játék volt Mikamitól. A második rész 2017 októberében bár nem ütött akkorát mint az elődje, még mindig elfogadható volt. Most lehetséges, hogy csendben készül már a harmadik rész (erről korábban talán pletyka formájában is, de volt már szó nálunk is), és ezt egy egyszerű tényezőre alapozva mondjuk.

Mikami ugyanis a Twitteren azt írta, hogy a héten egy üzleti út miatt az E3-ra megy. Ezt pedig csak és kizárólag akkor szokta megejteni, ha egy játékot készül bejelenteni. És mivel már közel két éve volt, hogy megjelent a The Evil Within 2, lehet potenciál egy harmadik felvonásra is, igaz, akkor ezt valószínűleg gyorsabban hozhatta össze a Tango Gameworks, a franchise fejlesztőcsapata, mivel az első és a második rész között három év telt el.

Egy másik lehetséges opció az, hogy Shinji Mikami egy vadonatúj IP-n dolgozik a Tango Gameworksszel, és ez még inkább izgalmasabb lehet, hiszen ebben az esetben még csak találgatni sem tudunk arról, hogy a japán csapat mit fejleszthet. Egy valami viszont biztos: mivel a csapat a ZeniMax Media alá tartozik (mint ahogy a Bethesda is), Mikamit és az új játékát – legyen bármi is az – a Bethesda E3-as műsora során fogjuk látni, és az magyar idő szerint június 10-én, éjjel fél háromkor kezdődik. (Úgyhogy aki élőben akarja nézni, az szokjon szépen át a nightbreed életstílusra: éjjel élet, nappal horkolás…)

Talán visszatérünk a STEM-be.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu