Call of Duty: Modern Warfare Remastered-hírek: már a MW3 is felújítást kap?

A Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered sincs még bejelentve, de már a harmadik rész felújításáról is pletykák vannak.

Kezdjük a 2011-ben megjelent Call of Duty: Modern Warfare 3-mal. A TheGamingRevolution nevű YouTube-ostól származik minden részlet, így emiatt nem hivatalos az, amiről szó esik (még), de a Call of Duty-ban jártas illető azt mondja, hogy már a harmadik rész felújítását is tervbe vette az Activision Blizzard, de azt még nem tudja, hogy ez egyjátékos kampánnyal rendelkezik-e majd, vagy multiplayerrel is megpakolják a 8 éve megjelent CoD újrakiadását. (A 2019-es Modern Warfare-ről azt mondja, hogy lesz benne battle royale mód is, ami felettébb érdekes, mert az Infinity Ward a kampányra koncentrál – erről volt is szó többször is.)

Jelenleg csak ennyit tudunk a 3-ról (ha bennfentes információi vannak, akkor talán nem mond balgaságot), de a Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered esetében kicsit részletesebb volt – ami újdonság, azt megemlítjük. Tehát: lesz benne multiplayer, sőt, állítólag cross-play is lesz, de a hátulütő annyi, hogy a kampány és a multiplayer szekció eltérő időpontokban jelenne meg. A megjelenési dátumot még nem tudjuk, de állítólag a Call of Duty: Modern Warfare Dark Editionjével szerezhetjük majd meg a 2009-es CoD felújított kiadását. (Tehát itt is árukapcsolás lenne mint 2016-ban az Infinite Warfare-rel és a MW1 Remastereddel…)

A Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered fejlesztése állítólag már áprilisban befejeződött, és lehetséges, hogy a kampány mód a 2019-es Modern Warfare-hez képest egy hónappal korábban, szeptember végén jönne ki (tehát a 2016-os sztorit egy az egyben lemásolja az Activision Blizzard), míg a multiplayer fél évvel később. És a cross-play? Itt a generációk között valósulna csak meg, tehát a PlayStation 4-esek a PS3-asokkal, míg az Xbox One-osok az X360-asokkal játszhatnának együtt. (Talán pont ezért kapott az eredeti MW2 nemrég egy frissítést?)

Mindez nem megerősített még, de igencsak részletes gondolatoknak tűnnek. Érdekes, hogy a 2008-as Call of Duty: World at Warból nem lett felújítás. Vajon a 2010-es első Black Opsból lesz?

Forrás: JVL, JVL

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu