Menu

A Microsoft bízik az inXile-ban, ezért jobb lesz a Wasteland 3

Az inXile Entertainment is ugye már az Xbox Games Studios része, és a Wasteland 3, ami már jó ideje készül a stúdióban (megőrizve lényegében az első két Fallout stílusát), szerintük jobb lesz a Microsoft közreműködése miatt.

A WCCFTech meginterjúvolta Brian Fargot és Tim Campbellt, az inXile két főbb alakját – Fargo az inXile alapítója -, és mondtak pár érdekes gondolatot a Microsofttal való kapcsolatukról is. „Azt mondhatom a csapat szintjén a fejlesztési oldalról, hogy extázisban vagyunk a Microsofttal való partneri kapcsolatunk miatt. Abszolút azt a Wasteland 3-at csináljuk, amit mi akarunk, és jobb lesz mintha csak mi magunk csinálnánk [a Microsoft jelenléte nélkül],” mondta Campbell. „Igen, szerintem szerencsések vagyunk, mert a Microsoft bízik bennünk. Szerintem mindig ott az aggodalom, amikor egy cég felvásárlásra kerül. Mindig ott az a természetes érzés, hogy „na, ennek a cégnek is konyec”, de eközben ők [a Microsoft] bíznak bennünk. Amikor elkezdek arról beszélni, hogy mit csinálnánk a jövőben, majd részletesebben elkezdem kifejteni, ők úgy vannak vele, hogy „mi bízunk benne”,” tette hozzá Fargo, aki azt a kérdést megkapta, hogy találkozott-e nemrég Tim Schaferrel (a Double Fine főnökével – őket is felvásárolta a Microsoft, és a következő játékuk, a Psychonauts 2 nemrég lett 2020-ra halasztva): „Február óta nem beszéltem vele. Tudtam arról, hogy mi történik. Beszélt velem az élményről és arról, hogy milyen volt.”

Fargo kifejtette a first-party, belsős Xbox-stúdiók közötti erős együttműködést: „Megosztjuk [a munkát] a többi stúdióval. Beszéltünk a The Coalitionös srácokkal is. Ha valami olyasmit csinálunk, ami a lövöldözéssel kapcsolatos, akkor megragadjuk a telefont és beszélünk velük. Ha valami vízzel kapcsolatosat akatunk, akkor a Sea of Thieves fejlesztőitől kérjük, hogy beszéljenek a vizes technológiájukról. Ez remek. Mindenki megoszt mindent arról, hogy min dolgozik. Folyamatosan kommunikálunk, és a saját képességeinkkel segíteni akarunk másokon.”

A Wasteland 3 2020 tavaszán jön PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re (multiplatformként kezdett fejlesztés, ezért ezt még befejezheti az inXile így).

Forrás: WCCFTech

Spread the love

No comments

Vélemény, hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu

https://smallseotools.com/