Concrete Genie: a gamerek panaszkodtak az irányítás miatt, a fejlesztők reagáltak!

Több kisegítő, könnyebb kezelhetőségi opcióval erősít a Concrete Genie… méghozzá a játékosok kérésére!

A fejlesztők egy Twitteres kérésre reagáltak – emberiségből jeles a Pixelopusnak!

Még 2018 júniusában (!!!) írta egy felhasználó az alábbi tweetet: „Összetörte a szívemet az, hogy a Concrete Genie mozgásvezérlésű. 🙁 Lehetséges enélkül is festeni? ANNYIRA izgatott voltam a játék miatt, de a mozgásvezérlés számomra sok fájdalmat és sérülést okoz. Ezen kívül kifejezetten nehéz is nekem a rokkantságom révén. Kérlek, mondjátok el nekem, hogy én is tudok-e játszani, Pixelopus!” Ez a tweet magyar idő szerint augusztus másodikának reggeléig figyelmen kívül is maradt…

…de pénteken reggel a Pixelopus reagált: „Szia! Sajnáljuk, hogy ilyen sokáig tartott számunkra az, hogy ebben a témában válaszoljunk. A Concrete Genie már rendelkezik egy jobb analóg karos lehetőséggel [a DualShock 4-en] a kisegítő beállításai között, és lehetőséged van a kurzor kezelésének érzékenységét is módosítani. Reméljük, hogy ezek segítenek neked abban, hogy játszhasd a játékunkat, amikor megjelenik!”

Ez bizony kitűnő, fantasztikus lépés a Pixelopustól – tény, kellett nekik egy kis idő (?) a válaszra, de mivel a játék még nem jelent meg (halasztásra is került azóta), a végeredmény az, ami számítani fog. Úgyhogy minden elismerésünk a fejlesztőknek, hogy vették a fáradtságot arra, hogy több játékosnak is lehetősége legyen probléma nélkül játszani a Concrete Genie-vel. „A Concrete Genie ugyanis egy tinédzserről, Ashről szól, akit folyamatosan, khm, csesztetnek az iskolában, aki az elhagyatott szülővárosában, Denskában éli ki magát úgy, hogy élő környezeteket és huncut karaktereket fest. A speciális festékével rájön, hogy Denska szennyezett falait meg tudja tisztítani, a kérdés pedig annyi, hogy a bántalmazóit Ash le tudja-e győzni, illetve képes-e Denskát talpraállítani?” – magyarul kb. így hangzik a 2017-es Paris Games Weekes bejelentésben a játék jellemzése.

A Concrete Genie Európában október 9-étől lesz kapható, kizárólag PlayStation 4-re. A héten írtunk a megjelenési dátum bejelentése mellett a Digital Deluxe kiadás tartalmáról is.

Forrás: DualShockers

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu